Reistips


Reviews

 

Dominique  *****

Alles is perfect verlopen. Netjes afgeleverd. Heel mooi camper. Bij ons was het niet voor een vakantie maar slaapplaats voor werknemers. Zeker een aanrader voor vakantie.

 

Filip ****

Wij hebben de camper van Pieter-Jan en Cindy gehuurd. Het contact is zeer vlot en soepel gelopen. De camper stond piekfijn in orde en we hebben een zeer goede uitleg gehad. Als we een vraag hadden tijdens onze reis konden we ze bereiken en kregen snel antwoord.
Wij hebben een leuke reis gehad en zijn zeer tevreden.

 

Yvan *****

Pieter-Jan heeft bij ontvangst de volledig uitleg over de camper gedaan. Tip top in orde. Moest er toch iets zijn konden we hem altijd contacteren.
Het was een aangename verrassing om voor de eerste keer met de camper op reis te gaan. Leuke plaatsjes bezocht. Zekers voor herhaling vatbaar. Een aanrader om met deze camper op reis te vertrekken.

Herwig *****

Eerste camperervaring en was heel fijn. De camper is super, ruim, netjes en goed uitgerust, het huren van de BBQ is een aanrader. Het contact met de verhuurders verliep heel vlot, ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam.

Glenn ****

We hebben een heel prettige vakantie beleefd in deze nieuwe camper. Heel correcte afhandeling. Met de fietsen mee waren we vogelvrij en hebben we heerlijk, zonder veel vooraf te plannen, de zon achterna gereden. Al wilde deze laatste niet altijd meewerken.

Peter *****

Heel propere en volledig uitgeruste camper.
Vriendelijke eigenaars.

Super tevreden, echte aanrader dus.
Op naar de volgende keer

Annick *****

DIT WAS EEN TOPERVARING EN OOK LEUK DAT WE ONZE HOND MOCHTEN MEENEMEN
HET IS EEN AANRADER OM BIJ DEZE MENSEN TE HUREN HEEL CORRECT EN OOK FLEXIBEL