Huurvoorwaarden

 

1. PRIJZEN

• Onze prijzen zijn inclusief: BTW, verzekering met € 1.500 eigen risico per schadedossier (tevens waarborg), reisbijstand verzekering, verbruik van gas (behalve in laagseizoen) en wc-product.

• Dieselverbruik en Ad Blue is ten laste van de huurder, oplevering met volle dieseltank + Ad Blue en terug binnenleveren met volle dieseltank + Ad Blue. Eventueel verschil ten laste van de huurder + boete €25.

• Bij een boete die na de huur ontvangen wordt, wordt een administratieve kost van € 30 aangerekend boven op de boete

• 2000 km/week, 1500 km/midweek, 750 km/weekend, 350 km/dag  zijn inbegrepen. Extra kilometers aan € 0,25 /km btw incl. of kilometerpakket op voorhand te boeken en betalen.

 

2. VERHUURTERMIJNEN

Afhalen en terugbrengen mogelijk op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Afhalen tussen 14u - 16u.

Terugbrengen tussen 10u –11u. Te laat: per begonnen uur wordt 50 euro aangerekend.

 

3. UITRUSTING

• Volgens inventaris omvat de uitrusting een fietsenrek, een zonneluifel, een aansluitsnoer voor 220v elektriciteit, een verloopsnoer, een vulslang voor water, levellerblokken, 2 gasflessen (verbruik laagseizoen niet inbegrepen), wc-product, tuintafel en stoelen, servies, bestek, kookpotten en pannen.

•  Alle uitvoeringen zijn aangepast aan rijbewijs B, voor een bestuurder vanaf 26-jarige leeftijd EN minimum 5 jaar in het bezit van rijbewijs B. 

 

4. WAT NIET WORDT TOEGELATEN

• Gebruik van bijkomende toestellen zoals bv. friteuse, microwave, waterkoker enz. zijn niet toegelaten.

• Roken in de motorhome, ook in de bestuurderscabine zijn niet toegelaten.

• Huisdieren enkel in samenspraak.

 

5. VOORWAARDEN

• Onze verhuurvoorwaarden gelden enkel voor Europese bestemmingen.

• In geval van overmacht en het niet beschikbaar zijn van het juiste gereserveerde voertuigtype (bv. Bij schade, panne of dergelijke) heeft Northsea Motorhomes het recht een vervangvoertuig in te schakelen zonder enige vorm van verdere schadevergoeding of herroeping.

• Het is ten strengste verboden het gehuurde voertuig te gebruiken voor het vervoer van eender welke vorm van verboden middelen, apparatuur, drugs, illegale personen of goederen, conform de Europese wetgeving hierover.

• Iedere overtreding met inbeslagname van het bij Northsea Motorhomes gehuurde voertuig zal onherroepelijk leiden voor de overtreder-huurder tot het betalen aan Northsea Motorhomes van een schadevergoeding gelijk aan de volledige aankoopsom, gemonteerde opties en  aanwezige inventaris van het gehuurde voertuig.

• Oplevering door ons gebeurt in propere, correcte en volledige toestand. De huurder brengt de motorhome ook in dezelfde conditie terug. Eventuele nog aanwezige defecten worden bij vertrek gemeld. LET OP: de huurder is zelf verantwoordelijk voor het eventueel overschrijden van de MTM (maximum toegelaten massa, zie CoC) en eventuele boetes of gevolgen hieraan verbonden.

• Eventuele schadereparaties, ontbrekende stukken vervangen of noodzakelijke reiniging gebeuren op kosten van de huurder. Boetes beschikbaar in iedere motorhome en wordt bij aflevering overlopen en overhandigd.

• Reiniging door de huurder gebeurt niet in een carwash, niet met hogedrukreiniger of schuurmiddelen.

 

6. BETALING

Bij het opmaken van de verhuurovereenkomst dient een voorschot van 30%  van de totale huursom te worden voldaan. Het restant van de huursom moet uiterlijk 14 dagen voor vertrek in ons bezit zijn.  De waarborg van 1500 euro moet uiterlijk 3 dagen voor vertrek in ons bezit zijn.

 

7. ANNULERING DOOR DE HUURDER

 Indien een huurovereenkomst wordt geannuleerd is de huurder de volgende annuleringskosten verschuldigd:

- bij annulering tot de 30ste dag vóór de vertrekdag: het verschuldigde voorschot

- bij annulering vanaf de 30ste dag tot de 14de dag: 50 % van de huursom

- bij annulering vanaf de 14de dag tot de laatste dag vóór vertrek: 90 % van de huursom

- bij annulering op de vertrekdag zelf of later: de volledige huursom